سردخانه خرما

09128173578 کارشناس فروش
سردخانه خرما

طراحی و احداث سردخانه خرما برای نگهداری خرماها در شرایط ویژه در مناطق جنوب و جنوب غربي کشور بیشترین کاربرد را دارند.

صنایع برودتی دی مارکت
صنایع برودتی دی مارکت

سردخانه صنعتی خرما

صنایع برودتی دی مارکت تولید کننده ی سردخانه های صنعتی مختلف از جمله سردخانه خرما می باشند. محیط داخلی سردخانه ی صنعتی خرما باید به صورت منظم تمیز و مرتب شوند، و هم چنین دارای دمای مناسب برای نگهداری محصولات باشند، چون در غیر این صورت آلودگی و یا حتی گازهای خطرناک و سمی در محیط داخلی سردخانه جمع می شوند، و به خرماهای موجود در سردخانه آسیب می رساند، و باعث فاسد شدن آن ها می شوند. دمای سردخانه ی خرما باید به گونه ای تنظیم شوند، که خرمای انبار شده در سردخانه از سرمای بیش از اندازه آسیب ببینند، و یا حتی از گرمای بیش از اندازه خراب شوند. سردخانه ها باید در معرض نور مناسب قرار بگیرند، تا اگر در محیط داخلی سردخانه حشره و یا هر گونه جاندار دیگری وجود دارد، در صورت وجود نور مناسب و کافی در محیط دیده شوند.

تمام درب های سردخانه باید به صورت کامل بسته باشند، و معمولاً طبق تمام اصول و نکات بهداشتی در طراحی و ساخت سردخانه به کار بگیریم. خرماهایی که در سردخانه ها نگهداری می شوند، برای انبار شدن و در زمان چیدن خرماها باید با حداقل دمایی که روی درخت هستند، جمع شوند. جهت تأمین کیفیت مطلوب نیازمند خرما به برداشت، رسیدگی، درجه بندی، بسته بندی و انبارداری در سردخانه خرما نیاز است. عواملی از قبیل تردی وتازگی، ظاهر و وضعیت، ارزش غذایی و قیمت در ارزیابی کیفیت خرما مورد توجه است.

محصولات خرمای تازه به تنفس پس از برداشت احتیاج دارند، در زمان تنفس، محصولات تجزیه می شود، پس سرد کردن باعث می شود، تا دمای خرما کاهش پیدا کند، و از فاسد شدن محصولات جلوگیری می کند. دوره نگهداری ممکن است زمان کوتاه لازم برای حمل و نقل، فروش یا نگهداری محصول باشد، یا شامل یک دوره ذخیره سازی طولانی مدت باشد. به این نکته توجه کنید، کند کردن متابولیسم می تواند بی نظمی های فیزیولوژیکی را افزایش دهد. باید فاصله ی دمای برداشت محصول تا دمای نگهداری محصولات در درون سردخانه کم تر و کوتاه تر باشد، میوه خرما کیفیت بهتری را خواهد داشت.

شرایط نگهداری خرما در سردخانه 

برای نگهداری محصولات خرما در سردخانه صنعتی خرما باید از تکنیک های مخصوصی استفاده کنید، تا بتوانید مدت زمان نگهداری و کیفیت محصولات را افزایش دهید.

نکات مهم برای نگهداری خرما 

  • بهداشت مناسب و رعایت تمام نکات و اصول بهداشتی
  • به حداقل رساندن زمان سرد کردن محصولات
  • نگهداری در دمای مناسب جهت جلوگیری از فاسد شدن و آسیب دیدن محصولات
  • تازه نگهداشتن تا حد ممکن و حفظ مواد مغذی
  • ایمن نگهداشتن تا حد ممکن
  • جلوگیری از تغییر رنگ، طعم، بافت
  • داشتن رطوبت دما مناسب نگهداری خرما در انبار 
  • ثابت بودن دما در کل مدت زمان نگهداری
  • جریان مناسب هوا در تمام نقاط داخل محیط سردخانه
  • انباشتن مناسب و کنداس بخار آب روی محصول مناسب باشد.
  • ارزان و ساده بودن فرایند

عوامل موثر بر سرعت سرمایش سردخانه

  • دما

  • زمان

  • چیدمان

ساخت سردخانه خرما-خرید سردخانه خرما

سردخانه صنعتی خرما

در سردخانه خرما، به وسیله ی سرد کردن خرماها می توانید از رشد مواد فاسد کننده و میکروب ها جلوگیری می کند، و با این کار می تواند از فعالیت آنزیمی و تنفسی بعد از برداشت کردن محصولات دوره نگهداری را محدود می کند، و مانع ازدست رفتن آب می شود، و تولید اتیلن و حساسیت خرما را کم می کند. اگر شما جزو توزیع‌ کنندگان خرما می باشید، و می‌‍ خواهید در فصل های مختلف سال خرما را به فروش برسانید، تا سود بیشتری را بدست آورید، احتیاج به سردخانه میوه و انبار کردن آن ها دارید. جهت طرح و ساخت سردخانه خرما با کارشناسان صنایع برودتی دی مارکت تماس بگیرید.

دمای سردخانه خرما 

سردخانه خرما جیرفت

خرما به عنوان یکی از محصولاتی می باشد، که دارای مقاومت زیادی می باشد، ولی در عین حال بسیار حساس می باشد، به همین خاطر باید در دمای مخصوصی نگهداری شوند، و مناسب ترین دما جهت نگهداری خرما از 5- تا 5+ درجه ی سانتی گراد می باشد. در صورتی که دمای سردخانه خرما به پایین تر از 5 درجه ی سانتی گراد برسد، قطعاً دچار آسیب و سرما زدگی خواهند شد، یا حتی زمانی که دما به خود 5 درجه سانتی گراد نیز برسد، در این زمان باعث گندیدگی خرما می شود، و خرما را دچار کرم زدگی و افت می کند، و باعث می شود، تا کیفیت خرماها تحت تأثیر قرار بگیرد.

شرایط نگه داری بهینه خرما

  • جلوگیری از فاسد شدن محصول

  • تقاضای دائمی برای محصول فصلی

  • جلوگیری از افت رطوبت محصول

  • استانداردهای سختگیرانه برای صادرات

هزینه احداث سردخانه خرما

هنگام برآورد هزینه های احداث سردخانه صنعتی خرما باید به فاکتورهای تأثیرگذار مهمی از قبیل طول، عرض، ارتفاع، دمای محصول ورودی به سردخانه، دمای نگهداری محصول، حداکثر دمای مکان مورد نظر برای احداث، زمان مناسب جهت رسیدن از دمای ورودی به دمای نگهداری، مقدار ورودی روزانه به سردخانه، مقدار خروجی روزانه از سردخانه، مدل و ابعاد درب ورودی، موقعیت محل احداث سردخانه، نوع عایق کاری سقف، نوع عایق کاری دیوارها و... باید توجه کنید.

قیمت سردخانه خرما

از عوامل تأثیرگذار در تعیین قیمت سردخانه خرما می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • ابعاد و اندازه سردخانه 
  • دمای نگهداری 
  • نوع برق مصرفی (تک فاز یا سه فاز) 
  • موتور سردخانه 
  • برند کندانسور و اواپراتور 
  • ساندویچ پانل 
  • تابلو برق 
  • سایز و نوع درب سردخانه
  • شیرآلات و تجهیزات کنترلی 
  • دقت و کیفیت نصب
  • دومداره یا تک مداره بودن

 

 



امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
تماس بگیرید